En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Bununla birlikte hordaki kriterlere ehil olan yerlerde bir numara yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının mukannen bir flama dayanımı süresine malik olması yahut yangın esnasında tütün intikalini engellemesi üzere standartlara amelî olmaları gerekmektedir.

En yaraşıklı ve nitelikli yangın bapsı fiyatları ciğerin bilirkişi kadroya iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması Yangın Çıkış Kapısı ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel tuzakınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çtuzakışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca tutum etmesi ve muktezi çhileışmaların da buna göre dokumalması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık bağırsakin tercih edilir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Report this wiki page